Pozastavení uživatele ve vaší organizaci
list-menuZpětná vazba?
Pozastavení uživatele pro vypnutí jeho služeb Webex.

Správce může uživatele pozastavit v Control Hubu. To se liší od smazání uživatele, protože uživatel zůstává ve vaší organizaci a můžete ho později znovu aktivovat. Pokud vaše organizace používá synchronizaci adresářů (např. DirSync, Okta, Entra ID), měli byste místo toho spravovat uživatele ve svém adresáři a poté synchronizovat veškeré změny do Webexu.

Pozastavení uživatelé aplikace Webex jsou odhlášeni ze svých relací. Když lidé volají na číslo pozastaveného uživatele, uslyší tuto zprávu: Osoba, kterou se snažíte kontaktovat, je mimo dosah. Veškerý přístup uživatelů k uživatelskému portálu a Control Hubu je zakázán. Telefony MPP nadále po krátkou dobu podporují odchozí i příchozí hovory, pokud administrátor pro daného uživatele nepovolí zachycení hovoru.

Pozastavení uživatele nezruší jeho licence Webex. Uživatel se nemůže přihlásit ani přistupovat ke službám Webex, ale ponechá si své licence. Nepoužívané licence můžete odstranit na stránce Uživatelé.

1

Přihlaste se k Centru řízení.

2

Přejít na Management > Uživatelé.

3

Přejděte na profil uživatele, kterého chcete pozastavit, a klikněte na Akce > Pozastavit.

4

Klikněte na Pozastavit pro potvrzení.

Služby Webex jsou nyní pro tohoto uživatele deaktivovány.

Chcete-li znovu aktivovat pozastaveného uživatele, klikněte na Akce > Znovu aktivovat.

Byl tento článek užitečný?
Byl tento článek užitečný?