Suspender en bruger i din organisation
list-menuHar du feedback?
Suspender en bruger for at deaktivere deres Webex-tjenester.

En administrator kan suspendere en bruger i Control Hub. Dette er forskelligt fra at slette en bruger, fordi brugeren forbliver i din organisation, og du kan genaktivere dem senere. Hvis din organisation bruger katalogsynkronisering (f.eks. DirSync, Okta, Entra ID), bør du i stedet administrere brugere i din mappe og derefter synkronisere eventuelle ændringer til Webex.

Suspenderede Webex-appbrugere er logget ud af deres sessioner. Når folk ringer til den suspenderede brugers nummer, hører de denne besked: Den person, du forsøger at kontakte, er ude af drift. Al brugeradgang til brugerportalen og Control Hub er deaktiveret. MPP-telefoner understøtter fortsat udgående og indgående opkald i en kort periode, medmindre administratoren aktiverer opkaldsopfangning for den pågældende bruger.

Suspendering af en bruger tilbagekalder ikke deres Webex-licenser. Brugeren kan ikke logge ind eller få adgang til Webex-tjenester, men de beholder deres licenser. Du kan fjerne alle ubrugte licenser på siden Brugere.

1

Log ind på Control Hub.

2

Gå til Ledelse > Brugere.

3

Gå til profilen for den bruger, du vil suspendere, og klik på Handlinger > Afbryd.

4

Klik på Paus for at bekræfte.

Webex-tjenester er nu deaktiveret for denne bruger.

For at genaktivere en suspenderet bruger skal du klikke på Handlinger > Genaktiver.

Var denne artikel nyttig?
Var denne artikel nyttig?